Știrile noastre

6441 vizualizări

Aprinde-te participând la Wave Week Moldova 2015

Asociaţia pentru Dezvoltare Creativă (ADC) te invită să participi la cea de a 7-a ediţie Wave Week Moldova, împreună cu 100 de tineri: 98 din Moldova și 2 din Turkmenistan, cu voluntari americani motivaţi şi echipa organizatorică ADC.Wave Week Moldova 2015


Fii schimbarea în comunitatea ta!Wave Week Moldova este un program de liderism şi voluntariat ce constă dintr-o şcoală de vară, proiecte de voluntariat organizate şi implementate de participanţi, o platformă de dezvoltare personală şi experienţă împărtăşită între absolvenţii programului.
Wave Week Moldova este organizat de Asociaţia pentru Dezvoltare Creativă, sprijinit de Spark the Wave SUA.

De ce beneficiezi participând la acest program?

— Dezvoltarea abilităţilor de liderism şi lucru în echipă;
— Dobândirea abilitățiilor în comunicare eficientă interpersonală și interculturală, planificarea și implementarea proiectelor de voluntariat;
— Dobândirea de cunoștințe și experiență în implementarea acţiunilor de voluntariat ce contribuie la bunăstarea comunității tale.

Şcoala de vară va avea loc în perioada 11-16 iulie 2015 la tabăra «Brăduleţ», Vadul-lui-Vodă.

Proiectele de voluntariat vor fi organizate de absolvenţii şcolii de vară în perioada iulie-octombrie 2015.

Pentru prima dată Wave Week îşi va desfăşura activităţile în limba engleză şi română, prin aceasta invitând toţi tinerii motivaţi ai Moldovei cu vârsta cuprinsă între 14-17 ani să aplice.

Taxa de participare este de 700 lei, aceasta constituie contribuția participanților pentru a acoperi o parte din cheltuieli și va fi achitată după selectarea participanţilor.

Data limită de aplicare este 7 Iunie.

Persoană de contact: Gîlca Alina, Coordonator Wave Week Moldova, Asociaţia pentru Dezvoltare Creativă
waveweek.moldova@usalumni.md, 069 067 308

Formularul de aplicare îl găsiți AICI!