Știrile noastre

2844 vizualizări

EcoMania 2017 - suntem activi și utili!

EcoMania este deja la a treia ediție în cadrul Asociației pentru Dezvoltare Creativă cu suportul Ambasadei SUA în Moldova, ceea ce ne face nespus de mândri pentru rezultatele obținute împreună cu coordonatorii locali și echipele de voluntari din toate colțurile Moldovei. EcoMania este proiectul ecologic de voluntariat în cadrul căruia îmbinăm eficient activismul civic și acțiunile de voluntariat cu creativitatea în abordarea problemelor de mediu și soluționarea acestora. În perioada martie — mai 2017 în toată Moldova au loc sesiuni de informare și organizare a echipei: #EcoInformat, #EcoOrganizat; ateliere de reciclare: #EcoTrendy și acțiuni de salubrizare #EcoQuest, iar la finalul proiectului vom celebra rezultatele obținute în cadrul evenimentului de totalizare #EcoExpoziție.

În acest an coordonatorii locali din: Chișinău, Trușeni, Bălți, Călărași, Comrat, Cantemir, Fălești, Orhei și Ungheni implementează cu succes planul de acțiuni EcoMania 2017. Vă invităm să vedeți câteva poze de la activitățile lor.

#EcoInformat

Chișinău, Elimul Nou
Ocnița

#EcoOrganizat

Susleni

#EcoTrendy


ComratCantemir
Trușeni

#EcoQuest

BălțiCălărașiChișinău, Elimul NouChișinău

#EcoExpoziție

La finalul lunii mai completăm cu fotografii.

Mai multe poze puteți urmări pe pagina noastră de facebook EcoMania, nu uitați să susținenți coordonatorii locali cu like și share.