Știrile noastre

4982 vizualizări

The Green Wave - valul tinerilor activiști

Absolvenții programului „Wave Week Moldova”, implementat de Asociația pentru Dezvoltare Creativă, au ca obiectiv principal formarea grupurilor de inițiativă în localitățile de unde vin și derularea unor proiecte, activități și acțiuni cu diferite tematici.

Tinerii din orașul Ungheni, absolvenți ai școlii de vară „WWM 2014”, s-au unit în echipa cu numele „The Green Wave” și au lansat proiectul lor ecologic creând evenimentul „Movie Night”.Aceștia și-au propus ca scop inițial salubrizarea și amenajarea unui parc din orasul Ungheni, după care, și salubrizarea altor parcuri din țară. „Avem planuri mari și vom depune maxim efort pentru a ne realiza scopul.”, susțin încrezători tinerii.

Asociația pentru Dezvoltare Creativă salută inițiativele tinerilor și încurajează implicarea a cât mai multor voluntari în activitățile inițiate de echipele formate în cadrul Wave Week Moldova. Începeți prin a aprecia paginina de Facebook a echipei „The Green Wave” și urmăriți anunțurile postate, s-ar putea ca să vă regăsiți în acțiunile pe care le întreprind. Nu ezitați să deveniți schimbarea din comunitatea în care locuiți!