Știrile noastre

4322 vizualizări

Absolventul UGRAD, Radu Marian este co-regizor la o campanie socială internațională împotriva intoleranței

Luni, 12 octombrie, a fost lansată o campanie socială internațională inedită împotriva ignoranței și intoleranței. În prim-planul acestei inițiative stă acest spot social care ilustrează într-un mod haios și provocator absurditatea intoleranței și stigmatizării.

Spotul a fost co-regizat de Radu Marian, unul din membrii mișcării Tinerilor Tehnocrați și specialist comunicare la Expert-Grup. Spotul și campania au fost concepute timp de 5 zile într-un workshop care a avut loc în Odessa, Ucraina, alături de alți tineri din Ucraina și Moldova, și instruiți de experți germani în PR, consultanță politică și jurnalism.

”Prin acest spot am vrut să abordăm problema ignoranței și intoleranței umane într-un mod haios, pentru că anume umorul este unul din cele mai eficiente metode de a lupta împotriva fenomenelor toxice sociale. Cred cu tărie că problema intoleranței este una fundamentală pentru întreaga lume, pentru că arată lipsa de empatie și gândire critică a oamenilor față de ceilalți semeni ai lor. Și din păcate, această problemă a amenințat, amenință și va amenința în continuare stabilitatea socială în toată lumea. Și sper că acest spot va semnifica un bun început în misiunea noastră de a contribui la o lume mai bună” a spus pentru #diez, Radu Marian.

Mai multe despre campanie aflați de pe pagina de Facebook IN_Tolerane.

Citiți continuarea articolului pe DIEZ