Evenimentele noastre

Eveniment finisat

4772 vizualizări

U.S. Alumni pentru consolidarea socială - Al XIII-lea Congres al Absolvenților

Asociația pentru Dezvoltare Creativă (ADC) vă invită să participați la cel de-al XIII-lea CONGRES al ABSOLVENȚILOR, „U.S. Alumni pentru consolidarea socială”, ce va avea loc pe 5 decembrie 2015, ora 9:00-14:00, Radisson Blu Convention Center.

Congresul Anual al Absolvenților este un spațiu de consolidare a comunității absolvenților prin schimb de practici și experiențe, comunicare cu diferiți invitați și experți, contribuții personale la tema propusă. În cadrul celei de-a XIII-a ediție a Congresului Absolvenților vor fi prezentate și abordate metodele de consolidare socială în domeniile: Agricultură, economie și antreprenoriat; Drepturile Omului și Non-discriminare; Educația formală și non-formală; Social și cultură; Media, Social Media, Blogging.

Invitații și vorbitorii sunt activi membri ai comunității de absolvenți ai programelor americane și europene, lideri de ONG-uri, bloggeri, profesioniști din domeniile evenimentului.

ALumni Congress Invitation

Pentru a completa FORMULARUL de ÎNREGISTRARE, accesați Link-ul.
Data limită de înregistrare este 30 noiembrie, ora 18:00.

Practicile bune merită a fi apreciate și multiplicate. Tradițional, la Congresul Absolvenților are loc premierea celor mai activi absolvenți, care au contribuit la dezvoltarea comunităților prin proiecte și acțiuni de succes.

Nominalizați-vă colegii, completând formularul ONLINE
Data limită de completare este 30 noiembrie, ora 18:00.

Mai multe detalii veți găsi în agenda evenimentului, ce va fi expediată în curând. Limba de lucru în sesiuni plenare este româna, traducere nu se oferă.
Vă încurajăm să luați cu Dvs. materiale informaționale și promoționale de la activitățile pe care le desfășurați, bannere ale organizațiilor, cărți de vizită, etc.
Pentru a avea o comunicare mai eficientă și interactivă, am creat un grup închis pe Facebook, în care puteți să vă înscrieți. Aici vom posta anunțuri utile pentru Dvs. și vom putea duce un dialog mai larg. Apreciați pagina noastră de Facebook și deveniți membri ai marii familii ADC!

Pentru a vă promova activitatea Dvs. vă punem la dispoziție rubrica Alumni Initiatives/ Inițiativele Alumni desite-ul organizației. Vă îndemnăm să ne scrieți despre proiectele Dvs., atașând poze și să le expediați pe adresa adc@usalumni.md sau adc.moldova@gmail.com. De asemenea, aveți posibilitatea să vă abonați la noutățile noastre, accesând butonul SUBSCRIBE de pe prima pagină a site-ul nostru. Astfel, veți primi în căsuța poștală oportunități de finanțare, de studiu și de implicare în cadrul proiectelor naționale și internaționale pe care le desfășurăm.

ADC/CDA – Cetățenii Dezvoltă Activ Moldova!
Costul: Gratuit