Evenimentele noastre

Eveniment finisat

2961 vizualizări

EcoExpoziție 2016

Asociația pentru Dezvoltare Creativă, vă invită la evenimentul „EcoExpoziție”, ce va avea loc sâmbătă, 21 mai, în incinta Liceului Teoretic „Spiru Haret”, Chișinău, str. Maria Cebotari 53, ora 11:00-14:00.

„EcoExpoziție” este evenimentul de totalizare a acțiunilor locale „EcoMania” ce au avut loc în cele 23 regiuni parte a proiectului. 37 coordonatori locali și echipele lor de voluntari „EcoMania” au organizat acțiuni de salubrizare „EcoQuest”, sesiuni de informare „EcoInformat” și ateliere de lucru manual „EcoTrendy”, astfel promovând valorile cetățeniei active și ale voluntariatului, ale mediului ambiant sănătos și curat.

Coordonatorii vor împărtăși experiența lor de lideri în implementarea proiectului, menționând provocările și succesele obținute împreună cu echipa de voluntari și partenerii locali. La final va avea loc premierea celor mai de succes proiecte!
„EcoMania” este un proiect ecologic de voluntariat, desfășurat de către Asociația pentru Dezvoltare Creativă, ce are ca scop SENSIBILIZAREA, INSPIRAREA și ANGAJAREA cetățenilor activi ai Republicii Moldova în procesul de rezolvare a problemelor de mediu la nivel local și național.

Costul: Gratuit