Evenimentele noastre

Eveniment finisat

3441 vizualizări

3 decembrie: USG Alumni Congress - eu aleg Moldova AICI și ACUM

Asociația pentru Dezvoltare Creativă (ADC) vă invită să participați la cel de-al XIV-lea CONGRES al ABSOLVENȚILOR programelor de schimb ale Guvernului SUA, „eu aleg Moldova AICI și ACUM”, ce va avea loc pe 3 decembrie 2016, ora 9:00-14:00, Radisson Blu Convention Center.

Congresul Anual al Absolvenților este un spațiu de consolidare a comunității absolvenților prin schimb de practici și experiențe, comunicare cu diferiți invitați și experți, contribuții personale la tema propusă. În cadrul celei de-a XIV-a ediții a Congresului Absolvenților vor fi prezentate și abordate metodele de coeziune socială în domeniile: Media, Justiție, Educație și Economie.

Invitații și vorbitorii sunt activi membri ai comunității de absolvenți ai programelor americane și europene, lideri de ONG-uri, bloggeri, profesioniști din domeniile evenimentului.

Pentru a vă înregistra, accesați formularul online.
Data limită de înregistrare este 30 noiembrie, ora 18:00.

Practicile bune merită a fi apreciate și multiplicate. Tradițional, la Congresul Absolvenților are loc premierea celor mai activi absolvenți, care au contribuit la dezvoltarea comunităților prin proiecte și acțiuni de succes.

Nominalizați-vă colegii, completând formularul online.
Data limită de completare este 25 noiembrie, ora 18:00.

Mai multe detalii veți găsi în agenda evenimentului, ce va fi făcută public curând. Limba de lucru în sesiuni plenare este româna.

Congresul Absolvenților programelor de schimb ale Guvernului SUA

Acest eveniment este organizat cu suportul Departamentului de Stat al Statelor Unite ale Americii.

ADC – Absolvenții Dezvoltă Consolidat Moldova!
Costul: Gratuit