Știrile noastre

2040 vizualizări

Înregistrați-vă pentru a XVI-a ediţie a Congresului Absolvenţilor 2018

Asociația pentru Dezvoltare Creativă (ADC) vă invită să participați la cel de-al XVI-lea CONGRES al ABSOLVENȚILOR programelor de schimb ale Guvernului SUA, „Oameni și Comunități”, ce va avea loc pe 8 decembrie 2018, ora 9:30-14:00, Summit Events & Conference Center, Strada Tighina 49/3, Chișinău.

Congresul Anual al Absolvenților este un spațiu de consolidare a comunității absolvenților prin schimb de practici și experiențe, comunicare cu diferiți invitați și experți, contribuții personale la tema propusă. Invitații și vorbitorii sunt activi membri ai comunității de absolvenți ai programelor americane și europene, lideri de ONG-uri, activiști și profesioniști din diverse domenii.

Pe 8 decembrie, participanții Congresului Absolvenților vor avea posibilitatea să interacționeze cu reprezentanți ai Ambasadei SUA la Chișinău, vor cunoaște proiecte implementate în anul 2018 și vor discuta idei noi de cooperare, iar la sfărșit de eveniment, vor vizita America House!

Oamenii se unesc în jurul unor idei și cauze sociale pe care merită să le cunoaștem. Ce ne leagă și cum creăm noi, oamenii, aceste comunități? De la ceea ce este în comun mai multor ființe sau lucruri, ori că au interese, credințe sau norme de viață comune, până la totalitatea locuitorilor unei țări, ai unei localități și bunurile pe care le administrează în comun. Ce ne determină să credem în propriile forțe? Cât de multă putere avem atunci când avem mai multă comunicare și colaborare?

Pentru a participa, înregistrați-vă utilizând FORMULARUL ONLINE până pe data de 5 decembrie, ora 18:00.

Congresul Absolvenților este un eveniment organizat anual de către Asociația pentru Dezvoltare Creativă cu suportul Ambasadei SUA în Moldova. ADC reprezintă comunitatea absolvenților programelor de schimb ale Guvernului SUA ce numără la prezent peste 4 mii de membri. ADC oferă asistență comunității pentru a-și pune în aplicare ideile lor și să răspândească experiența acumulată în timpul schimburilor.

Termen limită de înregistrare: 5 decembrie 2018, ora 18:00.