Știrile noastre

Hai la QUIZ cu echipa Wave Week Moldova!


Ești gata să-ți testezi cunoștințele de cultură generală și să afli zeci de lucruri interesante despre lume? Avem o veste bună! Te provocăm să participi la un QUIZ online, marți, 27 aprilie, ora 18:00, organizat de echipa Wave Week Moldova, program implementat de Asociația pentru Dezvoltare Creativă.


Noi pregătim întrebările — tu fii gata să oferi răspunsuri. Pe final de an școlar ai posibilitatea sa te distrezi, demonstrându-ți cunoștințele! Marți descoperi cultura, geografia, istoria, filmele lumii și altele. Fiecare participant va juca individual, iar cei ce se vor clasa pe locurile de frunte vor avea parte și de premii speciale din partea Asociației pentru Dezvoltare Creativă.
Locul 1: jocul de societate „Aici e Moldova” + tricou marca „eu aleg Moldova”;
Locul 2: tricou + umbrelă „eu aleg Moldova”;
Locul 3: umbrelă + cană „eu aleg Moldova”.Când? Marți, 27 aprilie, ora 18.00;
Unde? Zoom & de acasă
Cum? Ai nevoie de un telefon sau calculator conectat la internet (preferabil un calculator) și un carnet de notițe.

Pentru a avea un loc la QUIZ, asigură-te că te înregistrezi AICI. Link-ul la conferința pe Zoom va fi expediat pe email. Întrebările vor fi afișate pe platforma Kahoot, detalii despre această platformă vor fi oferite la începutul evenimentului pe Zoom.

Nu uita să dai Going la evenimentul creat pe Facebook și să-l împărtășești cu prietenii tăi.

Ne vedem și ne auzim marți!

P.S. Întrebare pentru încălzire: În 1903, ce frați au reușit să construiască primul zbor motorizat dirijat?

Wave Week Moldova este un program de liderism și voluntariat ce dezvoltă spiritul civic în rândul tinerilor și îi promovează ca și membri activi ai societății ce pot aduce schimbări benefice în comunitățile din care fac parte. Ajuns la cea de-a 13 ediție, WWM este implementat anual de Asociația pentru Dezvoltare Creativă, cu suportul financiar al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova și în parteneriat cu Spark the Wave din SUA.

#ADC #WWM #eualegMoldova #QUIZ #AicieMoldova #MECC