Știrile noastre

Devino ambasador/ambasadoare a/al programului de liderism și voluntariat „Wave Week Moldova 2021”Suntem bucuroşi să lansăm procesul de selectare a 25 de ambasadori WWM — un nou element în cadrul programului Wave Week Moldova 2021!
Contribuie la dezvoltarea voluntariatului în comunitatea ta! Ambasadorii WWM sunt foști participanți ai programului care vor contribui la promovarea programului WWM, mentorarea și susținerea participanților în implementarea proiectelor de voluntariat în localitățile lor, organizarea unor activități de voluntariat la nivel local pentru promovarea voluntariatului și activității de tineret. Prin urmare, din experiența, implicarea și ghidarea ta vor beneficia participanții / participantele programului WWM 2021!


Programul național de liderism și voluntariat „Wave Week Moldova 2021” este implementat de Asociația pentru Dezvoltare Creativă în cadrul Programului de Granturi 2021 pentru organizațiile de tineret al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

De-a lungul ediției Wave Week Moldova 2021 vom avea mai multe workshop-uri, instruiri, acțiuni de voluntariat, școala de vară online, programul de mentorat și organizare a proiectelor de follow-up. Sesiunile de instruire se vor desfăşura în limba română.

Responsabilitățile ambasadorilor și ambasadoarelor:
-participarea în cadrul sesiunilor de training, pregătire pentru perioada de promovare a programului;
-promovarea programului la nivel local prin diferite instrumente online și offline și încurajarea tinerilor și tinerelor să aplice în calitate de participanți și participante în cadrul Wave Week Moldova 2021;
-mentorarea și sprijinirea participanților și participantelor în implementarea proiectelor de voluntariat post școala de vară.

Beneficiile ambasadorilor și ambasadoarelor:
-vei avea oportunitatea să participi în procesul de promovare a programului WWM 2021;
-vei dobândi și dezvolta abilități de comunicare, lucru în echipă și leadership;
-vei lega noi prietenii la tine în localitate, în cadrul programului la nivel național;
-vei genera schimbare și inspirație spre schimbări pozitive în societate;
-te pregătești pentru a deveni Staff in Training WWM;
-obținerea unui certificat pe baza insignelor digitale ce le vei colecta pe întreaga perioadă a programului;
-vei primi și purta cu mândri un nou tricou WWM, acces la materiale educaționale și promovare a mesajelor pozitive!

Te-am convins?! Dacă dorești să devii ambasador / ambasadoare WWM 2021, apreciază-ți agenda personală și disponibilitatea de implicare, completează formularul până duminică, 23 mai!

Aşteptăm aplicațiile voastre!